Pentru nunta: marturii, jartiera si etichete


De curand am  primit prima comanda de marturii quilling de la o mireasa care si-a dorit sa ofere invitatilor sai cadouri deosebite. Dupa sedinta de brainstorming am creat "prototipurile" de mai sus, iar mireasa si-a ales 1, 2 si 3 pentru marturiile de la nunta ei.
Am ales ca inspiratie macii pentru contrastul rosu - negru, crizantemele pentru forma petalelor si floarea soarelui pentru mijloc. Cum aveam deja o pasiune pentru miniaturile quilling in ghiveci mi-a fost greu sa rezist tentatiei si am adaugat acest detaliu foarte sic marturiilor. Au fost foarte migaloase, fiecare element fiind atasat individual, piesele principale fiind apoi asamblate separat. Dar la sfarsit, 100 de flori quilling minunate vor face fericiti 100 de oameni pe 5.10.2013. Dar elementul surpriza l-am pastrat pentru sfarsit.

Cred ca toata lumea s-a saturat de saculetii cu bucatele de plastic colorate sau sa tot caute loc prin casa pentru marturiile de la nunti si botezuri care nu le sunt deloc utile. Asa ca am gasit o varianta placuta: floricelele in ghiveci sunt magneti si cui nu-i plac magneti? Cu eticheta la purtator, pusi pe frigider de exemplu, vor fi mereu in centrul atentiei.

Marturii de nunta: flori de hartie

Marturii de nunta: flori de hartie
Jartiera miresei este facuta din dantela delicata cu aplicatii pretioase albastre. Mireasa si-a dorit un model de jartiera deosebit, unul fara volanase si fundite. Voi ce ziceti de rezultat? Vor urma mai multe, trebuie sa recunosc ca am o noua pasiune :).
Tema cromatica a nuntii a fost rosu, alb si negru. Pentru ca marturiile au preponderent rosu am ales etichete pe fundal negru si scris alb pentru un contrast elegant dar de efect.Share:

0 comentarii

Share a thought