Decoratiuni de Craciun care ne plac (mult)

In 2012, la Circul Magic ne-am hotarat sa ne implicam "imaginatie si suflet" in traditiile de Craciun. Incepand cu podoabele de brad, ornamentele generale si retetele care ne amintesc tuturor de zilele cand copii fiind citeam carti de povesti la lumina beculetelor din bradul de Craciun.
Mireasma placintii de dovleac pusa la copt de bunica in soba, vinul fiert cu miros de scortisoara, colindele si colindatorii, mesajele cu urari si masa plina. Craciunul o fi devenit el prea comercial, dar cu totii purtam in minte amintirile copilariei. La Sinaia, Craciunul era mereu plin de zapada, cu bradutul impodobit si casa plina de veselie, cu sania plina de zurgalai si obrajii rosii de frig.


Vrem ca in acest an sa recream senzatia aceea de familie in timpul sarbatorilor si m-am apucat deja de cautat cadouri. Dar vreau niste cadouri de Craciun mai speciale. Genul de cadou care spune "ma gandesc cu drag la tine", "multa fericire", "dragoste si voiosie". Am ajuns la concluzia ca ideea cea mai buna este sa fac cadou decoratiuni de Craciun, de pus in brad, pe masa sau prin casa. 

Aceasta este lista decoratiunilor de Craciun care ne-au placut foarte mult. Speram sa va inspire si pe voi (la creatie) sau la cumparat:
Coronita de Craciun din globuri  (Sursa)
Coronita de Craciun din hartie, nasturi si puisori decupati

Decoratiuni de Craciun din origami
Globuri de Craciun (Sursa)
Braduti din bonboane pentru masa de Craciun (Sursa)
Mini coronite de Craciun handmade (sursa)
Braduti din crengute (Sursa)
Decoratiuni de Craciun din hartie (Sursa)

Coronita de Craciun din pagini de carti (sursa)
Decoratiuni de Craciun din dopuri de sticle de vin (sursa)
Decoratiuni de Craciun din bete de inghetata
Decoratiuni de Craciun din nuci (sursa)
And for my favorite Christmas decoration idea: paper rocks (Sursa)
Glob de craciun din hartie (Sursa)
Bradut din sfoara (sursa)
Decoratiuni de Craciun din conuri de brad (sursa)

Share:

0 comentarii

Share a thought