Quilling flori miniaturi: floarea soarelui in ghiveci (magnet)

 Va prezint cu mult drag ultimele creatii Circul Magic: floarea soarelui in toate culorile lumii in cele mai dragute ghivece.Sunt realizati in tehnica quilling si au 4-5 cm inaltime.

Miniaturile flori quilling au pe spate banda magnetica si arata incredibil de minunat pe frigider. Mai ales atunci cand sunt mai multe.

Un astfel de magnet - miniatura quilling costa 7 lei. Doi magneti cumparati beneficiaza de reducere si veti plati doar 12 lei in loc de 14 lei. Pentru trei magneti cumparati veti plati doar 18 lei in loc de 21 de lei.


Magnetii vor fi cu siguranta un cadou foarte apreciat. Fie ca e vorba de o reuniune de familie, de ziua unui coleg de munca/de scoala sau de un cadou pentru tineri parinti, acesti magneti chiar vor face ziua in care au fost primiti sa fie memorabila. Pot fi chiar si marturii mai speciale pentru botezul unei fetite nascuta primavara sau de ce nu marturii la nunta.

Circul Magic Shop has some brand new quilling surprises for you: miniature quilling flowers and plants in flower pots. We've got tulips and bell flowers, roses and sun flowers just to begin. We've put a lot of thought and work in our beloved quilled flowers in flower pots. Hope you love them too, and we'd be so grateful to hear your take on these beautiful and simple quilling miniatures.

Share:

0 comentarii

Share a thought