Handmade Quilling - Brosa quilling pe suport metalic - Red Circles- SOLD - SE FACE DOAR LA COMANDABrosa quilling pe suport metalic- Red circles - sau cum o pata de culoare iti schimba ziua.
Pret: 12 ron

Quilling Brooch on metal handle with red paper circles
Price: 3 euro 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puterea terapeutica a culorii rosu este datorata asocierii sale cu prima chakra, lotusul cu patru petale, Muladhara. Aici, Rosul reprezinta forta generata de increderea in sine, dragostea fizica, vointa de a supravietui si stabilitatea in plan fizic.Chakra este localizata la baza sirii spinarii si este forta ce ne conecteaza la energiile planetei si ale universului. Forta acestui punct energetic din corp este simbolizata, in hinduism, de elefant si zeitatile Brahma si Dakini.

Nu sunt multi oameni care poarta rosu cu incredere. Nici multi nu sunt cei care poarta rosu excesiv. Fiecare atitudine arata un dezechilibru, al primei chakre si al nivelului de incredere in sine. Fie ca esti convins de existenta centrilor de putere din corp, sau ca preferi o explicatie bazata pe argumente stiintifice, e clar ca omul este in acelasi timp fascinat si speriat de puterea pe care o inspira rosul. O arata simplul fapt ca nu sunt foarte multe persoane care au rosu puternic in garderoba, sau daca il au nu il poarta. Rosul arata intotdeauna stabilitate, putere, siguranta, convingere in fortele proprii si viata.

In India, femeile care se casatoresc poarta de obicei un sari rosu sau rosu cu alb. Rosul reprezinta aici fertilitate, inceputul unei vieti noi si prosperitate si puternica legatura dintre femeie si pamant.

Accesoriile rosii sunt un inceput foarte bun in a observa cum oamenii reactioneaza la culori, fara sa realizeze macar. Dar sa gasesti un accesoriu rosu care sa ti se potriveasca din prima, uneori este destul de dificil. Intotdeauna rosul te va scoate in evidenta, de aceea e mereu indicat sa alegi o nuanta care se impaca perfect cu stilul tau de a te imbraca, cu personalitatea si aspectul tau fizic.

Share:

0 comentarii

Share a thought